Nalazite se ovdje: NaslovnicaAUTORO autoruInformacije o autoru

Informacije o autoru

Ivica Vrgoč, prof. rođen je 18.11.1977. god. u Livnu (BiH), gdje je završio osnovnu i srednju školu. Za vrijeme školovanja kao igrač prolazi sve nogometne selekcije u klubu NK "Troglav" iz Livna. Nakon toga upisuje Fakultet za fizičku kulturu u Splitu (RH) i završava ga u predviđenom roku izvanrednim uspjehom.

Na fakultetu se specijalizira za nogometnog trenera i kondicijsku pripremu sportaša. Nogometnu praksu za vrijeme školovanja završio je u HNK "Hajduk" u Splitu. Po završetku fakulteta upisuje UEFA program za trenere i stječe UEFA "B" licencu.
Kroz sve vrijeme školovanja vodio je sve omladinske uzraste u bivšem premijerligašu sada članu prve FBiH lige NK "Troglav" iz Livna. U sezoni 2001/02 bio je pomoćnik trenera u istoimenom klubu dok se natjecao u premijer ligi BiH.

Trenutno se bavi kondicijskim treningom uz individualni rad sa igračima. Također je student na postdiplomskom studiju Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja u Sarajevu. Od 2001. godine uređuje i održava internet stranicu Nogometni trening www.nogometnitrening.com  .

Novo: U naš program rada uveli smo i individualni trening prema SPARQ programu uz korištenje svih pomagala koje preporučiju. Želite Vaše sposobnosti podići na višu razinu?

S - Speed (Brzina)

P - Power (Eksplozivnost)

A - Agility (Agilnost)

R - Reaction (Brzina reakcije)

Q - Quckness (Okretnost)

Više na www.sparqtraining.com

  

Diplome i press:

ICA diploma Fakultet za fizičku kultutu u Splitu UEFA B diploma Članak Slobodna dalmacija Članak Avaz Članak Večernji list

1 O autoru 257
Go to top