Kao vlasnik internet trgovine "Nogometni trening" ove opće uvjete korištenja propisuje FI-TEX d.o.o., Splitska 22, 80101 Livno, Bosna i Hercegovvina (dalje u tekstu: Nogometni trening). Korisnik Internet stranice "Nogometni trening" je svaka osoba koja pristupi internet trgovini na adresi http://www.nogometnitrening.com  i koristi usluge sadržane na njoj, prihvaćajući time ove opće uvjete korištenja. Uvjeti korištenja i prihvatljivi načini ponašanja korisnika internet trgovine sastavljeni su s ciljem zaštite korisnika usluga trgovine i ostalih korisnika interneta od uznemirujućih i nezakonitih aktivnosti. Na sve međusobne odnose između Nogometnog treninga i korisnika koji nisu posebno uređeni ovim Općim uvjetima primjenjivat će se odgovarajući važeći pravilnici i zakoni Republike Bosne i Hercegovine. Slijedeći uvjete korištenja korisnik osigurava sebi i drugim korisnicima ugodnije i produktivnije korištenje Internet stranice "Nogometni trening".

Opći uvjeti

Korisnik koristi "Nogometni trening" i internet isključivo na svoj rizik. Nogometni trening ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za štete koje korisnik pretrpi korištenjem usluga ove internet trgovine i Interneta.
Ako iz bilo kog razloga ne možete prihvatiti ove uvjete korištenja, molimo Vas da ne koristite naše usluge i da se ne registrirate na našoj trgovini kao kupac.

Polica vraćanja narudžbi (Plaćanje i dostava)

Nogometni trening dostavlja fizički robu na adresu kupca isključivo putem pošte uz plaćanje pouzećem ili online plaćanjem. Također se naručeni proizvodi i usluge isporučuju putem interneta: e-mailom, preuzimanjem s našeg poslužitelja (download) ili plaćanjem članarine. Kupljeni proizvod se može vratiti u roku od najmanje 7 dana bez ikakvog razloga sve dok nije upotrebljen, otvoren i u istom stanju kakvom je bio kad je primljen. U tom slučaju izvršiti ćemo potpuni povrat novca. Nogometni trening jamči za istinitost podataka navedenih u opisima proizvoda i usluga. Pravo na zamjenu proizvoda također ima onaj kupac koji dobije pogrešnu isporuku. Plaćanje proizvoda i usluga na stranici "Nogometni trening" moguće je izvršiti na sljedeći način:
- Kupci iz Hrvatske i BiH: općom uplatnicom, internet bankarstvom, virmanom, ili kreditnim karticama Visa i Mastercard uz online autorizaciju Moneybookers-a.
- Kupci koji nisu iz Hrvatske i BiH: kreditnim karticama Visa i Mastercard uz online autorizaciju ili uplatnom preko banke.


Zaštita privatnosti

Nogometni trening obavezuje se na čuvanje privatnosti svih registriranih korisnika. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke. Prikupljeni podaci se neće koristiti za marketinške kampanje, niti za bilo koju namjenu osim za onu zbog koje su nam povjereni. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima i poslovnim partnerima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri  Nogometnog treninga odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Računalni kolačići (Cookies) koji se smještaju na računalo kupca prilikom kupovine na našim stranicama imaju funkciju zadržavanja postojeće sesije, tj. razdoblja razmjene podataka (Session) i nemaju nikakvu drugu funkciju.
Kod online transakcija odnosno plaćanja kreditnim karticama, kritični podaci kao što je broj kreditne kartice upisuju se tek nakon preusmjeravanja Vašeg pretraživača na zaštićene stranice PayPal sistema što omogućava najveći stupanj sigurnosti. Nogometni trening web shop NE prikuplja podatke o kreditnim karticama.

PRIJAVA

Idi na vrh